Home » Workshops & trainingen » Training vrouw in Essentie

Vrouw in essentie

Verlang je er ook naar om te kunnen landen in zachtheid, je helemaal gezien te voelen, precies helemaal er te mogen zijn zoals jij bent, met alles wat er op dat moment is? Vrouwen onder elkaar in een cirkel, gedragen worden door elkaar.

Een plek om te voelen, om te delen, geen masker op te hoeven, uit je hoofd in je lijf te zakken, samen te lachen, te huilen, elkaar te laten inspireren.

In deze training zakken we samen in een cirkel van zachtheid, met alleen maar vrouwen.

Hebben we aandacht voor ons innerlijke kleine meisje, voor onze eigen ruimte, voor onze vrouwelijke energie, voor onze eigen essentie, voor verbindingen.

6 avonden komen we samen in een kleine en intieme groep van maximaal 6 vrouwen, landen we in de cirkel, delen we wat gedeeld wilt worden. Hierna gaan we  proceswerk doen middels sharing, innerlijk kind werk, systemische opstellingen, ademhalingstechnieken, meditatie en lichaamswerk.

We ontdoen ons van alle laagjes, je wordt uitgedaagd in de cirkel te zijn met jouw waarheid, je schaduwkanten aan te kijken, alles in te brengen wat er op dat moment in jou is, ons hart durven openen voor liefde van onszelf en van de ander, we maken onze levensenergie wakker door bewegen, ademen en aanraking zodat jij jouw vrouw zijn gaat belichamen.