Home » Over mij

Wie ben ik?

Mogen zijn wie je bent, in je diepste kern. Dat doorleven en voortleven, van daar uit is mijn praktijk ontstaan. Ik ben moeder van 2 kinderen. Een (eigen) wijze, krachtige, vrolijke dochter en een gevoelige, liefdevolle, pure zoon. 

Na jaren gewerkt te hebben in de reguliere hulpverlening, waaronder de kinderpsychiatrie en gezinnen met een complexe problematiek, is de wens ontstaan om vanuit een eigen praktijk te werken. Een praktijk waar ruimte is voor jou, voor vertraging, voor schaamte, schuld en donkerte. Voor verlangen, levensenergie, puurheid en echte naakte kwetsbaarheid.

Met oprechte en liefdevolle aandacht ben ik er voor jou. Ik ben betrokken, analytisch, intuïtief, en mijn  rust is mijn kracht. Veiligheid vind ik zeer belangrijk, een noodzakelijke basis voor wezenlijke verandering.

Ik heb altijd graag in de breedte gewerkt, naast mijn praktijk ben ik docent bij Sonnevelt Opleidingen, opleiding Gezinscoach, werk ik graag samen met mijn vriendin en collega Mirjam van Wanrooij. Vanuit ons nieuwe bedrijf Adem in Adem uit begeleiden we leerkrachten in het bewust voor de klas staan, het uitzetten van verstilling en mindfulness binnen het onderwijs en werken we aan een uitgave van een gezamenlijk product. Hierbij begeleiden we ook diverse teams binnen de opvang, lager onderwijs en voortgezet onderwijs.

 

Relevante opleidingen en cursussen:

Naast een grote diversiteit van cursussen en workshops heb ik in 2014 de levenscoach opleiding bij Sonnevelt opleidingen afgerond, in 2014 bij Open Fields EMDR en Hooggevoeligheid. In 2016 de opleiding tot traumatherapeut bij Open Mind in België. Momenteel volg ik trainingen en workshops  over vrouwenwerk, verbindingen, en bodywork.

 

Ik ben geregistreerd bij Stichting KwaliteitsRegister.