Home » Gezinsbehandeling

Gezinsbehandeling

OUDER, KIND EN GEZINSGERICHTE BEHANDELING

 

Loop je tegen opvoedkundige vraagstukken op? In deze tijd van onzekerheid vraagt opvoeden iets anders van jou als ouder. Ik coach jou en het gehele gezin op maat! 

 

Opvoeden gaat niet vanzelf, in tegenstelling tot wat je als ouder zijnde vaak denkt te ´moeten´ kunnen. Opvoeder zijn is niet vanzelfsprekend, soms neem je als ouder zelf heel veel bagage mee, of heb je een bijzonder kind, of is het juist lastig gezamenlijk af te stemmen. Juist dan kan het fijn zijn om weer meer in je eigen kracht te staan, zonder dat iemand je vertelt wat je moet doen of je wijst op wat je ´niet goed´ doet.

Kijken naar wat wel goed gaat, wat verder versterkt mag worden, oog voor het gehele gezin als ´systeem´, je zoon of dochter centraal zettend gaan we met jouw hulpvraag aan de slag. Soms is het niet loslaten....maar juist anders vasthouden.

 

Ik werk contextueel & systemisch. Ik kijk met een brede, niet oordelende blik. Ben analytisch en heb oog voor alle diepe verlangens van het gehele gezin. Van belang is dat het fundament goed en stevig is, hiervoor werk ik zowel met het hele gezin als individueel zodat iedereen weer in zijn kracht komt te staan.